Mijn levensverhaal aan de keukentafel (podcast)

Gepubliceerd op 11 april 2021 om 10:14

Hier is ie dan, de podcast  die is opgenomen van mij en mijn levensverhaal. Voordat de podcast openbaar werd gemaakt mocht ik de opname eerst bekijken. Ik zette mij schrap voor wat ik te zien en te horen zou krijgen.  Ik was aangenaam verrast. Ik hoop jullie ook.

 

De video is niet meer beschikbaar en te bekijken. Helaas.

 Een levensverhaal, mijn levensverhaal. Voor het eerst op deze manier verteld en ook nog gefilmd. Zonder gene naar mezelf geluisterd en gekeken. Huh? Ja echt!

 

Blijkbaar kan dat. Ik ben tevreden over het interview, ik heb verteld wat ik wilde vertellen met respect voor de privacy van een aantal mensen.

Dit interview was als eerste een cadeautje aan mezelf. Als tweede en niet minder belangrijk  een cadeautje aan jou. Ik hoop dat het interview je op de een of andere manier aan het denken zet en/of inspireert. Wellicht heb je vragen n.a.v. het interview, stel ze gerust.

 

Je kunt je ook vrij voelen en je eigen weg gaan!

 

Helaas is deze video niet meer te bekijken omdat het bedrijfje wat deze video heeft gemaakt niet levensvatbaar bleek. Ontzettend jammer. Het was een mooi interview.

Wil je voortaan mijn blogs ontvangen per mail, stuur een berichtje, via onderstaand formuliertje.

Rating: 5 sterren
3 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Angelique van Deursen
3 jaar geleden

Met grote interesse geluisterd Marion. Dank je wel voor het delen van je verhaal en de inzichten. Dit is een van de redenen waarom ik geen kinderen heb. In de leeftijd dat je aan kinderen begint vond ik mezelf in psychisch opzicht niet capabel genoeg om met volle overgave een kind te kunnen opvoeden. Een moeilijke beslissing maar waar ik nog steeds achter sta. Fijn dat mensen zoals jij hun verhaal vertellen zodat hopelijk mensen bewuster gaan nadenken of ze een kind op de wereld willen/kunnen zetten. Warme groet, Angélique