Contact

Je kunt mij bellen, appen, mailen of het contactformulier invullen om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen. Ook voor andere vragen mag je me altijd benaderen.

 

 

 

E-mailadres: info@levenscoachmarion.nl

Telefoonnummer: 06 57188918

 

Contactformulier

Adresgegevens praktijk: 

Psychologen Praktijk Westerhaven

Friesestraatweg 24-2

9718 NJ Groningen

 

Te bereiken met bus 315 en 7

Thuis bezoeken

Omdat ik het belangrijk vind dat jij je op je gemak voelt bied ik de mogelijkheid om onze sessies bij jou thuis te houden. Dat kan een veilig gevoel geven. Behalve natuurlijk als jou thuissituatie onveilig is of als er teveel pijnlijke herinneringen zijn in je huis, kom dan naar mijn praktijk voor de gesprekken. Weet in ieder geval dat er keuzemogelijkheden zijn. Ook  mensen die minder mobiel zijn bezoek ik thuis, als je dat op prijs  stelt.

Passende oplossing

Als geld het enige is dat je tegenhoudt om een afspraak te maken, kom dan praten, we vinden vast een passende oplossing.

Beroepsverenigingen en vergoeding

Als psychosociaal therapeut ben ik aangesloten bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (de NFG), registerlid VPMW- Psychosociaal therapeut. AGB- code: 90109372. 

Tevens ben ik aangesloten bij de RBCZ, Register beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg.

 

Via de aanvullende zorgverzekering wordt vaak een deel van de kosten van therapie vergoed vanuit de complementaire zorg. Informeer naar de mogelijkheden bij je verzekering of kijk op de site van de NFG. Je hebt om een therapietraject te starten geen verwijzing van de huisarts nodig en je eigen risico van €385,00 wordt niet eerst aangesproken. 

Ik heb geen wachtlijst en je kunt meteen starten.

  • Afzeggen van een afspraak kan kosteloos tot 24 uur van tevoren, hierna wordt de helft in rekening gebracht. Bij het niet verschijnen wordt het hele bedrag in rekening gebracht.
  • Psychosociale therapie is vrijgesteld van BTW.
  • Ik vind kwaliteit en ontwikkeling belangrijk en ben aangesloten bij de beroepsvereniging NFG. Mocht je ontevreden zijn, laat het me dan altijd eerst persoonlijk weten. Hopelijk komen we er samen uit. Mocht dat niet lukken dan heb ik, voor mijn werk als psychosociaal therapeut, alles geregeld volgens de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg via mijn beroepsorganisatie NFG. Kijk voor meer informatie op de NFG site en klik hier.

Voor meer informatie over de NFG klik hier

De algemene voorwaarden kunnen hieronder gedownload worden.

Algemene Voorwaarden
Word – 17,9 KB 222 downloads