De KOPP specialist van Groningen

kind van ouder (s) met psychiatrische problemen      

 

Voel je je hele leven al een beklemmend/angstig gevoel?

Heb jij het gevoel dat jij er niet toe doet?

 

Voel jij je vaak schuldig t.o.v. jouw psychiatrisch zieke ouder als je voor jezelf kiest?

 

 Loop je steeds tegen dezelfde relatieproblemen aan?

 

 

En wil jij je weer vrij voelen na een beklemmende jeugd?

En te worden wie je diep van binnen bent?

 

 

Dat is mogelijk. Als ervaringsdeskundig therapeut help ik je op jouw weg naar vrijheid. Omdat je leert te voelen wat jij belangrijk vindt in je leven, kom je beter in je vel te zitten en word gelukkiger.

 

Hierdoor ga je je vrij voelen. En er ontstaat ruimte om te groeien en daardoor wordt je (weer) de persoon die je wilt zijn.

 

 

Je bent het waard!

 

Ik ben Marion Schornagel, een ervaren coach, therapeut en ervaringsdeskundige als KOPP (kind van een ouder met psychiatrische problemen) en ik begeleid  KOPP-ers naar een vrijer leven.  Hier vind je informatie over mij. Wil je meer informatie over hoe ik jou kan ondersteunen, klik hier.

 

 

naar KOPP therapie

KOPP-therapie

Ben jij een volwassen kind van een ouder met psychiatrische problemen (KOPP) en zoek je ondersteuning om hiermee om te gaan en wil je tevens aandacht voor jezelf?

En wil je ontdekken wat jij wil en hierdoor keuzes leert maken?

Dan is deze therapie iets voor jou. Jij bent belangrijk!

Lees hier meer over deze therapie

Verlies- en rouwtherapie

Heb je een partner verloren door een overlijden of scheiding? Ben je ziek geworden of ben je je baan kwijt? 

Leven met een (levend) verlies kan heftig zijn en kost tijd, liefde en aandacht om het te kunnen verweven in je leven. 

Soms lukt dat niet alleen. Samen geven we jouw verlies aandacht.

Lees  hier meer over deze therapie

'Alles wat je aandacht geeft groeit'

Levenscoach Marion in Groningen, voor levensvragen, verlies-en rouwtherapie en Kopp- therapie : de levensboom, elk mens is een sterke boom.

Reviews

 

"Hallo Marion, ik vertrek met goed gevoel over het afscheidsgesprek. Het is een wat eenzame stap maar met een positieve herinnering. Dat laatste vind ik helpend voor bij het terugkijken. Goed te weten dat ik welkom ben voor een event. later gesprek. Goed idee op de achtergrond want we kennen elkaar alvast. Ik vond je een open en warm persoon met rake opmerkingen. Voelde soms een klik bij onze gedeelde ervaringen op het gebied van valkuilen en triggers. Als puzzelstukjes uit hetzelfde achterland (het Kopp-gebied) ze pasten in hetzelfde beeld. Ik werd er ook even vrolijk van: hoera! mijn probleem is niet uniek. Ik ben hierin minder eenzaam dan ik dacht. De vonkjes van herkenning gaven extra houvast. Ook om het idee van gedeelde smart denk ik. Die rake matches neem ik ook mee. "
Marcel (niet zijn echte naam), januari 2022
 

"Ik heb veel over mezelf geleerd door onze sessies en daar ben ik erg dankbaar voor". 

Marloes (niet haar echte naam), september 2021

 

"Marion luistert goed. Ze deelt eigen ervaring wat heel waardevol is. Begrip delen.  En ze komt natuurlijk over, ze is  zichzelf. Spontaan, gezellig en ze heeft een enorme charme om zich heen. Die straalt van haar af. Ergens waar je je veilig voelt en jezelf kunt zijn." 

 Linda

 

"Dag Marion, Ik vind dat je hele mooie en voor mij rake blogs schrijft. Ik herken me in meerdere situaties die je beschrijft. Heel waardevol voor mij.
Vriendelijke groet"

Patricia

Blogs

 

 

Muziek is troostend

Op mijn veertiende kwam ik aanraking met hele bijzondere muziek. Vóór deze tijd kende ik nauwelijks muziek en artiesten, thuis luisterden wij weinig naar de radio. Er ging een wereld voor mij open.

Lees meer »