Contact & Tarieven

Je kunt mij bellen, appen, mailen of het contactformulier invullen om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen. Ook voor andere vragen mag je me altijd benaderen.

 

E-mailadres: info@levenscoachmarion.nl

Telefoonnummer: 06 57188918

 

Contactformulier

Praktijkruimte

Aan de Leonard Springerlaan 7 in Groningen is mijn praktijkruimte gevestigd waar ik jou kan ontvangen. De praktijkruimte is buiten het centrum, vlakbij de ring en de snelweg (A 28). Er is ruime parkeergelegenheid (betaald).

Let op: er wordt gewerkt aan het Julianaplein, vertrek op tijd!

Het kantoorpand waar Levenscoach Marion deel van uit maakt straalt rust uit. Mijn praktijk op de derde verdieping is tevens bereikbaar via een lift en is rolstoelvriendelijk.

Adresgegevens praktijk: 

Leonard Springerlaan 7

9727 KB Groningen

Telefoonnummer: 06 57188918

(eerste keer haal ik je beneden op bij de receptie)

 

 

 

Thuis bezoeken

 Omdat ik het belangrijk vind dat jij je op je gemak voelt bied ik de mogelijkheid om onze sessies bij jou thuis te houden. Dat kan een veilig gevoel geven. Behalve natuurlijk als jou thuissituatie onveilig is of als er teveel pijnlijke herinneringen zijn in je huis, kom dan naar mijn praktijk voor de gesprekken. Weet in ieder geval dat er keuzemogelijkheden zijn. Ook  mensen die minder mobiel zijn bezoek ik thuis, als je dat op prijs  stelt.

Passende oplossing

Als geld het enige is dat je tegenhoudt om een afspraak te maken, kom dan praten, we vinden vast een passende oplossing.

Beroepsverenigingen en vergoeding

Als psychosociaal therapeut ben ik aangesloten bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (de NFG), registerlid VPMW- Psychosociaal therapeut. AGB- code: 90109372. 

Tevens ben ik aangesloten bij de RBCZ, Register beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg.

 

Via de aanvullende zorgverzekering wordt vaak een deel van de kosten van therapie vergoed vanuit de complementaire zorg. Informeer naar de mogelijkheden bij je verzekering of kijk op de site van de NFG. Je hebt om een therapietraject te starten geen verwijzing van de huisarts nodig en je eigen risico van €385,00 wordt niet eerst aangesproken. 

Tarieven Tijd
Een inspiratiegesprek t.w.v. €125,00 gratis
therapiesessie in mijn praktijk €90,00 60 minuten
Bezoek thuis €110,00 60 minuten
  • Afzeggen van een afspraak kan kosteloos tot 24 uur van tevoren, hierna wordt de helft in rekening gebracht. Bij het niet verschijnen wordt het hele bedrag in rekening gebracht.
  • Psychosociale therapie is vrijgesteld van BTW.
  • Ik vind kwaliteit en ontwikkeling belangrijk en ben aangesloten bij de beroepsvereniging NFG. Mocht je ontevreden zijn, laat het me dan altijd eerst persoonlijk weten. Hopelijk komen we er samen uit. Mocht dat niet lukken dan heb ik, voor mijn werk als psychosociaal therapeut, alles geregeld volgens de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg via mijn beroepsorganisatie NFG. Kijk voor meer informatie op de NFG site en klik hier.

Voor meer informatie over de NFG klik hier

De algemene voorwaarden kunnen hieronder gedownload worden.

Algemene Voorwaarden
Word – 17,9 KB 142 downloads